miateresia.blogg.se

40~årig mamma och mormor. Bipolär, borderline och andra diagnoser ställer till det i min vardag. Följ mig i min kamp till en vardag med jobb, sunda relationer och fritidsintressen. kram ♡

Fredag

Kategori: Allmänt

 
Haft en bra dag. Nästan oslagbar. Hypoman månne.
 
 
Längtar till imorgon ♡

Meds

Kategori:

Igår bestämde jag mig för att dra ner på meds. Halverar intaget av atarax och Propavan. Sovit fler nätter utan problem. Känns bra att dra ner. Som mest har jag ätit 21 tabletter per dag. 

Idag ska jag och svägerskan träffas på det lokala bageriet för en lunch. Sen till kvällen ska jag glo på hockey för mig själv. Sambon jobbar natt. Hatar dom skiften. Vill inte vara själv.

Imorgon ska jag vara barnvakt åt barnbarnet♡
Btw har ni instagram? Jag heter aikmia1891

Puss och kram

Lång dag

Kategori:

Började med att bli bjuden på lunch hos svärmor. Underbart att slippa laga mat ibland. Sen for vi till stan. Sambon skulle masseras. Shoppade lite oxå. Fick en bok av sambon. Om prinsessan Madeleine 😊. ...jag och kungahuset. Suttit i sen jag var liten, denna kärlek till kungafamiljen.

Nåja nu sitter jag och jäser efter god mat. Sambon kollar hockey och jag bloggar/läser bloggar. Har börjat följa några. Flera av dom är riktiga kämpar. En av dom är en kille. Han ger sån energi genom sin blogg. Man är inte ledsen efter ett besök hos honom.

Puss och kram på er♡